Slik ser Windows 11 ut – i all fall foreløpig


Etter noen minutters lasciare che il giorno dopo la morte di var vi io regga fino a un file ISO fino a quando non è necessario installare il file installato su Windows 11, in questo modo Digi.no non è stato aggiunto il giorno. Vedrò installert operativsystemet i in virtual maskin i virtualiseringsprogramvaren Oracle Virtualbox.

Selve installasjonen er ikke så ulik den mange kjenner fra Windows 10, selv om grafikk og farger er noe annerledes. En del funksjonalitet avhenger av en operativsystemet er aktivert og en man logger inn på en Microsoft-konto framfor en lokal konto. Uten aktivering var det blant annet ikke mulig å gjøre personlige tilpasninger i det grafiske brukergrensesnittet.

Ikke helt stabilt ennå

Ho visto opplevde problemer med å få logget på med Microsoft-konto, så vår vesle test har foregått med in lokal konto. Dette gjorde e vi blant annet ikke fikk mulighet til å teste den nye widget-funksjonaliteten.

Bildene nedenfor er fra noen av de sentrale delene av operativsystemet. Det er definivt detailing her og der som er endret, i tillegg til mange ikoner og fargekombinasjoner. Mye be mer elegante ut, gli uomini det er smak og behag.

Samtidig er det meste temmelig som før. Om det vil bli innført flre større endringer and operativsystemet for det lanseres – trolig til høsten – får vi kanskje vite den 24 juni, når Microsoft skal fortelle om denne Windows-versjonen. Men så langt er det ingen drastiske endringer se.

Bildene gjengir i stor grad hvordan Windows 11 beut med standardinnstillingene intakt.

Leave a Comment