PROVA: OnePlus Nord CE 5G


Den store nyheten ser ut til å være in den kommer med in amoled-skjerm. Den er virkelig god og lyssterk. Den forrige hadde su LCD-skjerm. Oppløsningen er den samme på 1080 x 2400 pixel, det vil si et 20: 9 aspektforhold. Skjermen er ørlite mindre på 6.43 tommer, uten at det betyr noe. Derimot har den blitt tynnere og lettere enn før. 7.9 mot per 9 mm er in merkbar forskjell. Det er også vekten, som nå er på 179 grammi – mot per 190 grammi.

Tynn: Nye Nord CE 5G fra OnePlus ha la slanket seg mye og blitt letter sammenliknet med forrige modell. Foto: Lo strano Richard Valmot

På tross av dette slankeoperasjonen kommer den med et større batterie enn fjorårsmodellen. 4.5 motore 4.3 Ah. Det er nok fordi en amoled-skjerm er tynnere og lettere enn LCD.

Saw noterer in skjermen har on oppfriskningsfrekvens på 90 Hz, men det hadde den i fjor også. Dual SIM eh, ikke nytt.

Ikke så rask

Dette er en rimelig telefon i midtsegmentet som skal være jevnt bra over det hele, sier OnePlus. Med su Snapdragon 750G prosessor skal den ha god ytelse. Våre målinger viser in det er svært langt unna toppmodellene. De færreste brukere er likevel spesielt kravstore her, men er dataspill veldig viktig bør du nok legge litt mer i telefonen.

Lei, som i så mange andre rimelige telefono, finner vi in ​​lydport analogico da 3,5 mm. Grunnen er en de som kjøper rimelige telefoner har mer kablede hodetelefoner enn de som kjøper dyre. Da har byttet a tråløst forlengst.

Skuffende lyd

Lydmessig er CE-modellen et skritt tilbake. Nå er det monolyd mot stereo for. Og det er fint lite trøkk i musikken. Bass er ganske fraværende. De fleste bruker neppe mobilen som et stereoanlegg, men mange dyrere modeller kan med forhold stå for litt musikkunderholdning med de innebygde høyttalerne.

Talelyd: Talehøyttaleren er bare det, selv om den kunne vært brukt til skape stereolyd også Foto: Lo strano Richard Valmot

Cameraer

Kameraene er bra de, men de får ikke hårene til reise seg på ryggen. Tvert imot ser de ut til være resirkulert fra i fjor. Meno male che si è verificato un paio di gocce d’acqua. Tilbake è una fotocamera digitale da 2 MP. Ho visto skulle gjerne sett in noen hadde puttet et telekamera inn i denne klassen. Det burde ikke være så dyrt, men det er en slags konsensus om at det skal vi forbeholde dyrere modeller. Da er det ingen som våger start et nytt spesifikasjonsrace. Riktignok finner vi in ​​​​2X-funksjon, men det er «luretele» som klipper ut et bilde fra hovedsensoren.

Likevel hard den et svært kapabelt 64 MP hovedkamera og in 119 livellatrici ultravidvinkel. Sensore Riktignok nudo med in 8 MP.

Fotocamera: Helt greie, spesielt hovedkameraet, men det blir ikke hornmusikk av dette. Foto: Lo strano Richard Valmot

Tilbake er også et 16 MP front camera, men et med litt mindre lysstyrke.

Videokameraet bruker som for gyroskopene til stabilizzatore video når du er på farten. Greit nok, men ikke det beste vi har sett.

Fingeren på forsiden

Som mer påkostede telefoner har telefonen nå fått fingeravtrykkssensoren nederst på skjermen. Den virker raskt og er et bra hopp fra fjorårsmodellen med sensorn bak.

Det er verdt å merke seg at til denne prisen kommer den med at 30 watt-lader. Langt unna toppmodellene, men veldig raskt i denne klassen. Likevel er det ingen forbedring. Det var 30 watt i fjor også.

Alternativa

Samsung A52 5G er et nrliggende alternativa. Den koster noen kroner mer, men da får du også en som tåler neddykking til en porte. A52 kommer også i in utgave med «bare» 4G og da kryper den så vidt sotto 3000 kr.

Er du villig til droppe amoled-skjermen kan du komme riktig billig fra det. Motorola Moto G 5G ha una fotocamera greie e una fotocamera da 5 Ah. Den koster også så vidt sotto 3000 corone con 6/128 GB minne.

Prigione

Uansett om spesifikasjonene ikke får det til svimle, er det ingenting å si på prisen. 3490 corone per en 8/128 GB utgave, eller 4290 per en med 12/256 GB, er billig.

Blå: Blå, sølv eller sort er fargevalgene. Baksiden er i plast uten en det merkes annet enn en den ikke så lett knuses. Foto: OnePlus

Vantaggio

  • Fantastico skjerm
  • Lett og tynn
  • Hovedkamera i bra denne prisklassen

Di meno

  • Ikke særlig rask
  • Ynkelig lyd

Leave a Comment