Microsoft aggiorna il nuovo suggerimento su Windows 11


Microsoft Fortsetter fino alla disponibilità di Windows 24. giugno su nokså leken måte. Stadig mer tyder på at det dreier seg om Windows 11, skal vi tro tolkningene av de små hintene som som Microsoft tilsynelatende har plassert her og der.

Riktignok minner tolkningene om ting man kan oppleve at ihuga konspirasjonsteoretikere lirer av seg, men her peker i det minste de skjulte hintene i samme retning, og vi får fasiten om under to uker.

Var det et uhell?
Microsoft omtalte neste Windows per il supporto

Fram med vinkelmåleren

Digi.no allerede omtalt illustrasjonen som vises i invitasjonen til disposmentet. I denne kan det se ut som en lysstripene fra vinduet danner et 11-tall på gulvet. Et annet accenna a un arrangiamento a Braker løs klokken 11 Eastern Time.

Begge diss er relativt enkle detailing å få med sec.

Ikke fullt så lett å oppdage er det hintet som angivelig ligger i skyggen som vises på utsiden av vinduet i illustrasjonen. Skyggen har nemlig in vinkel på grade 11 I forget til den nedre vinduskarmen.

Skyggen på utsiden av vinduet i illustrasjonen har in vinkel på grade 11 I forget fino a den nedre vinduskarmen.

Nok et potensielt hint fra Microsoft om at det er Windows 11 som annonseres 24. June 2021. Transportøren er ikke en del av det opprinnelige bildet. Illustrazione: Microsoft. Assemblaggio: Digi.no

Hvem som first oppdaget vinkelhintet, er uklart, men det kinesiske nettstedet IT Home skrev 6. juni en dette var blitt oppdaget av en leser.

In ripresa av oppstartslyder

Torna su Microsoft med in underlig video su Youtube. Videoen unneholder oppstartslydene til tre tidligere Windows-versjoner – 95, XP og 7. Det spesielle er at de spilles med svært redusert hastighet, slik and avspillingstiden er forlenget med 4000 prosent – en «Slo-fi Remix» – senza alcuni hastighes vai da a meditajon.

Videoen var i nøyaktig 11 minuti. Det er nok ikke tilfeldig.

Leave a Comment